How are you? Have you settled back into a normal rhythm after all the Christmas festivities? I am already at it in full swing : D Since the Inspirational Hexies blog series ended my mind buzzes with ideas for new series. It is nice to share things I love and inspire others to view the everyday in a different light, so I didn’t want to stop <3 But I have made all the Hexies I wanted to make, so it is time for something inspirational, but different.

Hoe gaat het ermee? Ben je al bijgekomen van al die festiviteiten? Ik ben al weer bezig met nieuwe dingen : D Sinds de Inspirational Hexies blog serie is afgelopen stroomt mijn hoofd al weer over met ideëen voor nieuwe series. Het is zo leuk om dingen te delen waar ik van hou en om anderen te inspireren het alledaagse in een ander licht te zien, dus ik wilde er niet mee ophouden <3 Maar ik heb alle Hexies gemaakt die ik wilde maken, dus het is tijd voor iets inspirerends, maar anders. 

Photo: Handdyed yarn from the Uncommon Thread, used for the crochet inspiration theme ‘Midnight Blue’

The new bi-weekly series, which is simply called ‘Crochet Inspiration’, will take a closer look at the crochet world. I will look at colortrends, textures, techniques, stitches, shapes, yarns and fibres. I hope it will inspire you in your making journey <3

De nieuwe tweewekelijkse serie, die simpelweg ‘Crochet Inspiration’ heet, kijkt naar huidige trends en thema’s in haakland. Ik behandel kleurentrends, texturen, technieken, steken, vormen, garens en vezels. Ik hoop dat het je inspireert in je reis door jouw haakwereld <3 

Photo: It Calls me shawl by Lily Go for the blogpost theme ‘Sectional Shawls’

Does this sound like something you’d enjoy? I hope to publish the first ‘Crochet Inspiration’ blogpost soon : ) If you don’t want to miss any of my posts, please follow me on Facebook, Instagram (@aspoonfulofyarn) or subscribe via email at the bottom of this page.

Klinkt het als iets wat je leuk vindt? Ik hoop snel de eerste ‘Crochet Inspiration’ blogpost live te zetten : ) Als je geen enkele post wilt missen, volg me dan op Facebook, via Instagram (@aspoonfulofyarn), of schrijf je in via email aan de onderkant van deze pagina.  

4 Comments

Comments are closed.