Hi everyone! I know I haven’t blogged much in the last few months. I have been busy with school and there have been other things going on behind the (crochet)scene’s, one of which is my brand spanking new blog layout! How do you like my new style? Below you’ll see the new vs the old layout. Very different right? I thought it was time for a more modern blog, so here it is 🙂 I even had my photo’s taken professionally for the new layout (shout out to Esther Hardon) and I don’t consider myself photogenic, but they turned out amazing!

The blog transformation was done right on time, because I have something awesome to tell you, which I will share in a couple of days! Exciting! If you don’t want to miss my awesome news, please follow this blog via email at the bottom of this page, via Instagram or Facebook I promise it will be worth the wait 😀

Hallo iedereen! Ik weet dat ik niet erg veel heb geblogged de afgelopen maanden. Ik ben erg druk geweest met school en er zijn achter de (haak)schermen ook allerlei ontwikkelingen geweest. Een daarvan is het realiseren van mijn fonkelnieuwe blogstijl! Wat vind je ervan? Hieronder zie je een foto van de nieuwe versus de oude stijl. Heel anders, of niet? Ik vond het tijd voor een meer moderne blog, dus hier is ie 🙂 Ik ben voor de nieuwe layout zelfs op de foto geweest (shout out voor Esther Hardon) en ik vond mezelf nooit zo fotogeniek , maar ze zijn super mooi geworden! 

En de transformatie kwam precies op tijd, want ik heb geweldig nieuws, wat ik over een paar dagen met jullie zal delen! Spannend! Als je mijn fantastische nieuws niet wilt missen, volg dan mijn blog via email aan de onderkant van deze pagina, via Instagram of Facebook Ik beloof je dat het het wachten waard is 😀