There has been something I’ve wanted to tell you for a very long time, but the best things always come slowly in my experience. Almost eight years ago I picked up a crochet hook for the first time. One of the first things I made was a little bag made out of that t-shirt yarn that was so popular back then. Like most people that try to make something in the beginning, it didn’t look at all like the picture. It did not occur to me then that crochet would become such a huge part of my life and that I even got to a point where I would design my own patterns. Who would have thought that anyone was interested in something I made?

Er is iets wat ik je al heel lang wilde vertellen, maar de beste dingen komen altijd langzaam is mijn ervaring. Het is bijna acht jaar geleden dat ik voor het eerst een haaknaald aanraakte. Een van de eerste dingen die ik maakte was een kleine tas van T-shirt garen wat toen zo populair was. Zoals de meeste mensen die net beginnen leek het niet echt op de afbeelding. Het is toen niet in me opgekomen dat haken zo’n groot deel van mijn leven uit zou maken en dat ik zelfs mijn eigen patronen zou ontwerpen. Wie had gedacht dat mensen geïnteresseerd zouden zijn in iets wat ik heb gemaakt? 

Well, here we are. Almost eight years later and I am proud to say that I am now a Scheepjes Blogger 😀 And what better way to write the announcement in their super sweet ‘Catona Cutie Pies’! I used all 109 shades. Go ahead and check 😉

Scheepjeswol is the amazing producer of wonderful yarns, including that gorgeous Stone Washed yarn that I used for the Hotel of Bees shawl and the Shell Collector wrap and which I absolutely love! They have asked me to join their group of fantastic bloggers. Among them are talents like, but not limited to, Kirsten from Haak Maar Raak (She designed the beautiful Hygge wrap for the 2017 CAL), Dedri from Look at what I made (known for her Sophies Universe blanket), Rachele from Cypress Textiles (she makes amazing blankets and is a true colorist in my opinion) and the freshly joined Matt from A Boy and Bunting! You can find all Scheepjes Bloggers here! They have all welcomed me in the most warmly manner and I already feel at home with this talented group. Who would have thought that I would ever be part of something amazing like this? I feel truly humbled.

Nou hier zijn we dan. Bijna acht jaar later en ik ben trots te melden dat ik nu een Scheepjes Blogger ben 😀 En hoe kon ik ook anders dan de aankondiging te schrijven in hun super schattige ‘Catona Cutie Pies’! Ik heb alle 109 kleuren gebruikt. Ga je gang en check het 😉 

Scheepjeswol is de geweldige producent van mooie garens, waaronder het prachtige Stone Washed garen wat ik heb gebruikt voor de Hotel of Bees shawl en de Shell Collector wrap en waar ik helemaal verliefd op ben! Ze hebben me gevraagd om bij hun groep van fantastische bloggers te komen. Onder hen zijn talenten zoals, maar niet gelimiteerd tot, Kirsten van Haak Maar Raak (Zij heeft de mooie Hygge wrap voor de 2017 CAL ontworpen), Dedri van Look at what I made (bekend van haar Sophies Universe deken), Rachele van Cypress Textiles (ze maakt de mooiste dekens en is een echte ‘colorist’ in mijn ogen) en de net aangesloten Matt van A Boy and Bunting! Je kunt alle Scheepjes Bloggers hier vinden! Ze hebben me allemaal met open armen ontvangen en ik voel me dan ook al echt thuis in deze gezellige groep. Wie had gedacht dat ik ooit van zoiets speciaals deel uit zou mogen maken? Ik voel me echt gezegend.

To celebrate this I am hosting a giveaway! Scheepjes has been so generous to sponsor a Stone Washed yarn pack to make the Shell Collector wrap! Isn’t that amazing?! I will also put in my own contribution to this giveaway of course. Next to offering you the pattern for free, I will also send you a copy of the book that inspired the wrap, so you can immerse yourself in the story while crocheting the wrap!

Om dit te vieren houd ik een giveaway! Scheepjes is zo vrijgevig geweest om een Stone Washed garenpakket te sponsoren om de Shell Collector wrap te maken! Is dat niet helemaal geweldig?! Zelf doe ik natuurlijk ook een duit in het zakje. Naast dat ik je het patroon aanbied, zal ik je ook het boek toesturen waarop de wrap is geïnspireerd, zodat je helemaal kunt opgaan in het verhaal terwijl je de wrap haakt!  

Now what do you need to do to participate? There are various ways to enter, but the more methods you use, the higher your chances are of winning!

  • Follow my blog via email (see subscription box below) and comment below that you have followed via email
  • If Instagram is more your thing, you can follow me there and comment below that you have followed the Instagram account and stating your own Instagram account name
  • I also have a Facebook page, so if you like that more, comment below that you have followed the Facebook page and stating your facebook account name

If you are using more than one method, please put each method in a separate comment. The winner will be chosen at random and announced on the 13th of February 🙂

En wat moet je dan doen om mee te doen? Er zijn meerdere manieren om dat te doen, maar elke manier geeft je 1 kans. Als je meerdere manieren gebruikt, zijn je kansen dus ook groter! 

  • Volg mijn blog via email (zie invulveld aan de onderkant van de pagina ‘subscribe to blog via email’) en laat een reactie achter dat je hebt gevolgd via email 
  • Als Instagram meer je ding is, laat dan een reactie achter dat je hebt gevolgd via Instagram, tezamen met je Instagram account naam 
  • Ik heb ook een Facebook pagina, dus als je dat leuker vindt, laat dan een reactie achter dat je hebt gevolgd via Facebook, tezamen met je Facebook account naam

Als je meer dan 1 manier gebruikt, zet elke manier dan in een aparte reactie. De winnaar wordt willekeurig gekozen en op 13 februari bekend gemaakt 🙂 

438 Comments

Comments are closed.