Today is the day the giveaway winner is announced, woohoo 😀 There were a lot of people that participated and I got so many sweet comments and messages, it was truly heartwarming, so thank you all <3 Before I do the announcement, I would like to thank Scheepjes for making this giveaway possible. I could not have given away such a big price without them sponsoring it!

Vandaag is de dag dat de winnaar van de giveaway bekend wordt, woohoo 😀 Er waren ontzettend veel mensen die mee hebben gedaan en ik heb zo veel lieve berichtjes gehad, het was echt hartverwarmend. Bedankt daarvoor <3  Voor ik de bekendmaking doe, wil ik Scheepjes nog even bedanken voor het sponsoren van deze giveaway. Ik had niet zo’n grote prijs weg kunnen geven als zij me niet hadden geholpen! 

And now for the winner: comment number 195 has won and that’s Annemarie! Congratulations 😀 I will get in touch with you to get you your prizes!

En nu voor de winnaar: reactie nummer 195 heeft gewonnen en dat is Annemarie ! Gefeliciteerd 😀 Ik zal contact met je opnemen zodat je je prijzen kan ontvangen!

I don’t want to fun to end here, so I I have something exciting planned that I will announce soon 🙂 If you don’t want to miss any of my posts, please follow me on Facebook, Instagram (@aspoonfulofyarn) or subscribe via email at the bottom of this page.

Ik wil niet dat het hier eindigt, dus ik heb binnenkort iets leuks voor jullie op de planning 🙂 Als je geen enkele post wilt missen, volg me dan op Facebook, via Instagram (@aspoonfulofyarn), of schrijf je in via email aan de onderkant van deze pagina.

10 Comments

Comments are closed.