Thank you for all of your sweet responses to last weeks post. It was very encouraging to read that so many of you enjoyed the Inspirational Hexies blog series <3 Today I’d like to hint a bit more about what I am going to make with the Hexies and show some progress shots. Fun!

Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties op mijn laatste blogpost. Het is erg bemoedigend om te lezen dat zoveel van jullie genoten hebben van de Inspirational Hexies blog serie <3 Vandaag wil ik even een aantal kleine hintjes geven over wat ik met de hexies ga maken en wat voortgangsfoto’s laten zien. Leuk! 

If you’ve followed my Instagram, you’ve already seen some sneak peeks of the design.

Als je me op Instagram volgt, heb je al een voorproefje gezien van het ontwerp. 

I still have some Hexies to join, but the end is near!

Ik moet nog steeds wat Hexies aan elkaar haken, maar het einde is in zicht! 

Next week I will show more! If you don’t want to miss any of my posts, please follow me on Facebook, Instagram (@aspoonfulofyarn) or subscribe via email at the bottom of this page.

Volgende week meer! Als je geen enkele post wilt missen, volg me dan op Facebook, via Instagram (@aspoonfulofyarn), of schrijf je in via email aan de onderkant van deze pagina.

3 Comments

Comments are closed.